Los Galacticos, Cruyff için bir araya geliyor

Kanser tedavisi gördüğü sırada geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Barcelona'nın sembol isimlerinden Johan Cruyff için bir anma töreni de, Katalan kulübünün ezeli rakibi Real Madrid'den geliyor.Hollandalı futbol efsanesini özel...

Kanser tedavisi gördüğü sırada geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Barcelona'nın sembol isimlerinden Johan Cruyff için bir anma töreni de, Katalan kulübünün ezeli rakibi Real Madrid'den geliyor.

Hollandalı futbol efsanesini özel bir etkinlikle onurlandırmak isteyen eflatun-beyazlı ekip, 5 Haziran'da Ajax takımıyla Santiago Barnebeu'da bir yardım maçı yapmayı planlıyor.

Bu özel maçta birbirinden önemli yıldızların sahne alması bekleniyor. Ajax cephesinde Şampiyonlar Ligi'ni kazanan 1995 kadrosundan isimlerin yer alması beklenirken, Real Madrid'de ise Los Galacticos'un temsilcileri boy gösterecek

Şu an Real Madrid'in teknik direktörlüğünü yapan Zinedine Zidane başta olmak üzere Roberto Carlos, Luis Figo, Fernando Hierro gibi isimlerin forma giymesi düşünülüyor. Ajax cephesinde ise Edwin van der Sar, Patrick Kluivert, Clarence Seedorf ve Edgar Davids gibi önemli isimlerin oynayacağı tahmin ediliyor. Maç ile ilgili detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de Gol Krallığı Heyecanı: Icardi Önde, Dzeko Sessiz!
Bayern Münih ve Real Madrid Arasındaki Yarı Final Heyecanı
NBA Play-offlarında Heyecan Dorukta: Nuggets, Thunder ve Celtics Yarı Finale Yükseldi!
Panathinaikos'ta Fatih Terim Dönemi Sonu: Yeni Teknik Direktör Arayışı Başladı
Onuachu Süper Lig'de Parladı: Trabzonspor'un Zaferinde 3 Gol, 1 Asist!