Lübnan Saldırısı Sonrası Tartışmalar Büyüyor! AKP Sözcüsü Ömer Çelik Konuya Dair Açıklama Yapıyor!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Lübnan'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çelik, teknoloji kullanımı ve güvenlik konusundaki endişelere dikkat çekti.

Çelik, saldırı sırasında özellikle gençlerin ve 8 yaşında bir kız çocuğunun hayatını kaybettiğine vurgu yaparak, "Cinayet işlemekte hiçbir sınır tanınmadığını bir kez daha görüyoruz" dedi. Bu durumun, olayın ciddiyetini ve saldırganların acımasızlığını gözler önüne serdiğini belirten Çelik, olayın pek çok çevrede tartışılacağını ifade etti.

AKP Sözcüsü, saldırı sonrası dikkat çeken bir konuya da değindi. Özellikle çağrı cihazlarının nasıl hacklenerek patlayıcıya dönüştüğü meselesinin sorgulandığını belirtti. "Çağrı cihazlarının bir şekilde hacklenip patlayıcıya dönüştüğü konuşuluyor. Ellerimizdeki telefonlar ve diğer elektronik cihazlar ne kadar güvenli? Bu tür olaylar, teknolojinin güvenliği konusunda ciddi soruları beraberinde getiriyor" açıklamasında bulundu.

Detaylar Geliyor...

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.