Lübnan'daki Çağrı Cihazları Skandalında Yeni Detay: BAC Consulting KFT’nin Ofisinde Kimse Yok!

Lübnan'da patlatılan çağrı cihazlarıyla ilişkilendirilen BAC Consulting KFT’nin Budapeşte ofisinde aylardır hiçbir faaliyet olmadığı belirlendi. Lübnan’daki patlayıcı çağrı cihazları skandalında BAC Consulting KFT’nin Budapeşte ofisi neden terkedildi? Detaylarda...

Lübnan’da patlatılan çağrı cihazlarının satışında rol oynadığı iddia edilen BAC Consulting KFT (BAC Danışmanlık Ltd) firmasının Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki ofisi, uzun süredir faaliyet göstermiyor. Tayvan merkezli Gold Apollo şirketinin patlatılan cihazların üreticisi olarak BAC Consulting KFT’yi işaret etmesi, bu firmanın Budapeşte'deki ofisine olan ilgiyi artırdı.

Ofisin bulunduğu apartmanın üst katında yaşayan bir Macar vatandaşı, yaklaşık 20 yıldır bu apartmanda kiracı olarak yaşadığını ve alt katlarındaki ofiste birden fazla firmanın bulunduğunu belirtti. Ancak, bugüne kadar yalnızca bir kadın çalışan gördüğünü ve bu kişinin gelen postalarla ilgilendiğini, ofiste herhangi bir üretim ya da etkinlik yapılmadığını ifade etti.

Buna ek olarak, BAC Consulting KFT’nin ofisinde aylardır kimsenin görünmemesi, firmanın faaliyet göstermediği ya da ofisinin kapalı olduğu izlenimini güçlendiriyor. Bu durum, Tayvanlı şirketin iddialarının doğruluğunu sorgulayanları ve ofisin gerçek durumunu merak edenleri daha da tedirgin ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.