Lübnan'daki Telsiz Patlamalarına dair Icom Olayın Gerçeklerini Araştırıyor

Icom Inc, Lübnan'da patlayan telsizlerin üzerindeki “ICOM” ve “made in Japan” etiketlerini doğruladı. Şirket, bu patlamalarla ilgili gerçekleri araştırdığını ve güncel bilgileri web sitesinde paylaşacağını açıkladı. Lübnan'daki saldırılarda 32 kişi hayatını kaybetti.

Icom Inc, Lübnan'daki patlamalarda kullanılan telsizlerin üzerindeki "ICOM" etiketlerini doğruladı ve olayın nedenlerini araştırdığını açıkladı. Saldırılarda 32 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Şirket, güncel bilgileri web sitesinde paylaşacak.

Japon radyo ekipmanı üreticisi Icom Inc, Lübnan'da meydana gelen patlamalarla ilgili bir açıklama yaptı. Şirket, patlayan telsiz cihazlarının üzerinde Icom logosu ve "made in Japan" etiketleri bulunduğunu doğruladı. Icom, olayın gerçek nedenlerini araştırdığını ve konuyla ilgili güncel bilgileri web sitesinde paylaşacağını bildirdi.

Lübnan'da 16 Eylül'de Hizbullah tarafından kullanılan telsizlerde patlamalar yaşandı. Bir gün önce, örgüte ait çağrı cihazları da benzer şekilde patlamıştı. Bu saldırılarda, 17 Eylül'de ikisi çocuk olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetti, 300'ü ağır olmak üzere yaklaşık 2.800 kişi yaralandı. 18 Eylül'de meydana gelen benzer saldırılarda ise 14 kişi öldü ve 450'den fazla kişi yaralandı.

Lübnanlı yetkililer, bu olaylarda İsrail'i sorumlu tutuyor. Icom, konuyla ilgili detaylı bilgileri web sitesinde paylaşacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.