Lübnanlı dolar milyarderinden İstanbul'da 2 milyon euroluk düğün!

İstanbul Boğazı, milyarder iş insanı Mohammed Sheikh'in muhteşem düğününe ev sahipliği yaptı. 500 davetlinin katıldığı etkinlikte 2 milyon euro harcandı. Lübnan'ın ünlü sanatçısı Nancy Ajram sahne alırken, mekân beyaz çiçeklerle süslendi.

İstanbul Boğazı, milyarder iş insanı Mohammed Sheikh'in düğününe ev sahipliği yaptı. 500 davetlinin katıldığı etkinlikte, ünlü sanatçı Nancy Ajram sahne alarak geceye renk kattı.

İstanbul Boğazı, milyarder iş insanı Mohammed Sheikh'in düğününe ev sahipliği yaptı. Al Sheikh çiftliğinin kurucusu olan Sheikh'in düğününe 500 davetli katıldı ve organizasyon için 2 milyon euro (yaklaşık 80 milyon lira) harcandı.

Sabah gazetesi muhabiri Merve Yurtyapan'ın bildirdiğine göre, geçtiğimiz hafta Lübnan sosyetesinin gözde isimlerinden biri olan Mohammed Sheikh, görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. 

Düğünün en dikkat çekici anlarından biri, Lübnan'ın ünlü sanatçısı Nancy Ajram'ın sahne almasıydı. İstanbul Boğazı'ndaki mekan, beyaz çiçeklerle süslendi. Ajram, gelin ve damatla birlikte sahnede şarkılar söyledi. Ayrıca, keman, dans ve perküsyon gösterileri ile dolu bir program hazırlandı. Etkinlikte özel ışıklandırma ve süslemeler de dikkat çekti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.