Lucas Podolski'den futbola duygusal veda!

Alman futbolunun efsanesi Lukas Podolski, Köln’deki son maçında futbola veda etti. ‘Kırmızı ve Beyaz’ renkleriyle sahaya çıkan yıldız futbolcu, duygusal anlar yaşadı.

Alman futbolunun unutulmaz isimlerinden Lukas Podolski, kariyerine başladığı Köln’de duygusal bir veda gerçekleştirerek futbol hayatına noktayı koydu. Son maçında ‘Kırmızı ve Beyaz’ renkleri altında taraftarlarıyla buluşan Podolski, gözyaşlarına hakim olamazken, futbolseverler için unutulmaz anlar yaşandı.

Alman futbolunun efsanelerinden Lukas Podolski, Köln'deki son maçında futbola veda etti. ‘Kırmızı ve Beyaz’ renkleri altında son kez taraftarlarıyla buluşan yıldız futbolcu, duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Futbol dünyası, Köln’de unutulmaz bir veda törenine tanıklık etti. Podolski, futbol kariyerine başladığı bu şehirde, çocukluk hayallerinin gerçekleştiği sahada son kez forma giydi.

Kariyerine Bayern Münih, Arsenal ve Inter gibi büyük kulüplerde devam eden Podolski, Süper Lig’de ise Galatasaray ve Antalyaspor’da mücadele etti. 

Podolski, Polonya'nın Gornik Zabrze Kulübü ile oynanan dostluk maçıyla Köln'deki kariyerine noktayı koydu. Maça Gornik Zabrze formasıyla başlayan Podolski, ardından Köln formasını giyerek sahaya çıktı. 39 yaşındaki futbolcunun, Gornik Zabrze ile gelecek yaz dönemine kadar sözleşmesi devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.