Lucescu'nun Beşiktaş Teklifini Reddetmesinin Perde Arkası

Eski Beşiktaş teknik direktörü Mircea Lucescu, Ocak ayında kulüpten gelen transfer teklifini reddetti. Lucescu, mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olmadığını belirtti.

Mircea Lucescu'nun, Beşiktaş'tan gelen transfer teklifini reddetmesinin ardındaki nedenler ve açıklamaları, siyah beyazlı camiayı şaşırttı.

Eski Beşiktaş teknik direktörü Mircea Lucescu, Ocak ayında kulüpten transfer teklifi aldığını ancak kabul etmediğini belirtti. İtalyan spor sitesi Tuttomercatoweb'e yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirme nedenini detaylı bir şekilde açıkladı. Lucescu, mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olmadığını düşündüğünü vurguladı ve ekledi: "Kurulan bu takımla şampiyonluğu kazanmayı nasıl düşünürsünüz?" Ayrıca Lucescu, sezonun başından itibaren Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğunu ifade ettiğini ancak şartların uygun olmadığı durumlarda takım çalıştırmak zorunda hissetmediğini belirtti. Lucescu'nun Beşiktaş'ı daha önce çalıştırdığı dönemde kulübü 100. yılında şampiyon yapmış olması da bu konudaki kararını etkileyen faktörler arasında yer aldı. Bu açıklamalarıyla Lucescu, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirme kararını ve bu kararın arkasındaki düşüncelerini detaylı bir şekilde ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!