Luka Modric'ten bomba iddia: Arda Güler için çarpıcı sözler!

EURO 2024'e grup aşamasında veda eden Hırvatistan'ın tecrübeli futbolcusu Luka Modric, milli oyuncumuz Arda Güler hakkındaki iddialarını Real Madrid başkanı Florentino Perez'e açıkladı. Modric'e göre, Arda Güler ilerleyen yıllarda Real Madrid formasıyla Ballon D'Or'u kazanabilir.

Hırvatistan, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda mücadele ederken grup aşamasında elendi. İlk maçlarında İspanya'ya 3-0 mağlup olan Hırvatlar, Arnavutluk ve İtalya ile berabere kaldı ve turnuvaya 2 puanla veda etti.

Turnuvada son kez milli formayı giydiği belirtilen deneyimli futbolcu Luka Modric, İspanyol basınına göre A Milli Takımımızın genç yıldızı Arda Güler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Modric, EURO 2024'teki Türkiye-Gürcistan maçında Arda Güler'in performansından etkilendiğini belirtti.

Real Madrid başkanı Florentino Perez ile yaptığı bir görüşmede Modric'in, Arda Güler için "İlk gün onu beş dakika gördüm ve benim için Ballon d'Or'u Real Madrid formasıyla kazanacağı çok açık" dediği aktarıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.