Lüks düşkünü o isim koltuklarına örtü sererek A Milli takım izledi!

Ünlü müzisyen Demet Akalın, yine gündemde! Yine ilk sırada ve yine bir hayrete düşüren haber ile.. Lüks ve marka düşkünlüğüyle tanınmasına rağmen, evinin salonundan yaptığı bir paylaşımla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Salon koltuklarını örten battaniyelerle dikkat çeken Akalın, vücut modifikasyonu ve görünümünü iyileştirme süreciyle son haftalarda 6 kilo yağ kaybederek toplamda 11 kilo verdiğini açıkladı.

Sosyal medyada verdiği mesajlarla sık sık gündeme gelen Akalın, evinin oturma odasını tanıttığı posterin ardından yeniden konuşmaya başladı.

Oturma odasından bir fotoğraf paylaşan Akalın, kanepe battaniyeleriyle ilgili yorumlara, bir Anadolu kadını olarak battaniyenin önemine vurgu yaparak yanıt verdi.

Takipçileri "Bu koltuk kılıfları nedir?" diye sordu. Sorulara yanıt olarak: "Ben bir Anadolu kadınıyım. Kapakta hayat var. "Ya dondurma koltuklara dökülürse?" Pratik zekasını gösteren kelimelerle cevap verdi.

Demet Akalın, Türk pop müziğinin en renkli ve başarılı isimlerinden biri olarak biliniyor. 23 Nisan 1972'de Kocaeli Gölcük'te doğan Akalın, müzik ve moda dünyasında önemli bir yere sahipti.

Lise eğitimini Gölcük Barbaros Hayretti Lisesi'nde tamamlayan Akalın, modellik kariyerine annesinin rehberliğinde başladı ve Neşe Erberk Ajansı'nda profesyonel model olarak çalışmaya başladı.

1990 yılında Miss Globe yarışmasında Türkiye'nin ikinci güzeli seçilen Akalın, kumarhanelerde sahne almaya başladı ve modellik kariyerini sürdürürken müzik eğitimine de ağırlık verdi.

Müzik dünyasına 1996 yılında ilk stüdyo albümü "Sebebim" ile giriş yapan Akalın, bu albümün ardından müzik kariyerine ara verdi ve 2003 yılında "Unuttum" albümüyle geri döndü.

"Banane" (2004), "Kusursuz 19" (2006) ve "Dans Et" (2008) gibi albümlerle popülaritesini artıran Akalın, "Pardonu min", "Everyone Lives" gibi albümler de yayınladı. . Hak Ettikleri Yol", "Tatil", "Mucize" gibi hitlerle listelerde zirveye yerleşti. "", "Bebek" ve "Toz Pembe".

 

2010'lu yıllarda da başarısını sürdüren Akalın, "Pırlanta" (2015) ve "Ateş" (2019), "Evli, Mutlu, Çocuklu", "Tecrübe", "Çanta", "Olacak" Olacak" gibi albümler çıkardı, "Mesela" gibi şarkılarla da tanınıyor. Sabıka", "Türkan", "İlahi Adalet", "Ders Olsun", "Hayalet" ve "Nazar" Akalın, magazin kişiliği ve Hande Yener'le yaptığı sözlü kavgalarla da sık sık gündemdeydi. Özel hayatında üç kez evlenen ve bu evliliklerden bir kız çocuğu sahibi olan Akalın, müzik ve eğlence dünyasında aktif olarak varlığını sürdürüyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.