Lüks otelde içecek skandalı! Alkol yerine deterjan içirdiler: Turistler hastanelik oldu

Girit Adası'ndaki bir lüks otelde, barmenin alkol yerine temizlik maddesi servis etmesi sonucu iki İngiliz turist hastaneye kaldırıldı. Tsikoudia sipariş eden turistler, rahatsızlanarak entübe edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, otel müdürü tutuklandı ve restoran kapatıldı.

Girit Adası'nda bir lüks otelde yaşanan skandal, iki İngiliz turistin barmenin alkol yerine temizlik maddesi servis etmesiyle hastaneye kaldırılmasıyla gündeme geldi. Turistler, sipariş ettikleri Girit içkisi tsikoudia'yı alırken rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Girit Adası'nda yaşanan talihsiz bir olayda, bir barmenin alkol yerine temizlik maddesi servis etmesi sonucu iki İngiliz turist hastaneye kaldırıldı. 

Olay, adanın lüks bir otelinde gerçekleşti. Turistler, Girit'in yerel içkisi olan tsikoudia'dan birkaç shot sipariş ettikten kısa bir süre sonra rahatsızlanmaya başladılar. Yapılan incelemelerde, barmenin buzdolabında bulduğu bir şişeden sıvı servisi yaptığı ve bu sıvının deterjan olduğu belirlendi. 

Turistler, Heraklion Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak entübe edildi ve yoğun bakıma alındı. Tedavileri devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve otel müdürü tutuklandı. 

Yetkililer, el konulan sıvının deterjan olduğunu doğruladı ve otelin restoran bölümü kapatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.