Lüks saat operasyonu! Peru Cumhurbaşkanı’nın evine Rolex baskını!

Rolex saatleri sebebiyle bir süredir basının gündemindeydi! İşte o evden neler çıktı neler.. Peru Cumhurbaşkanı Dina Boluarte’nin Lima’daki evi, baskına maruz kaldı. Polis tarafınca kapısı kırılarak basılan evden derya çıktı..

Dün gece polis, Perulu savcılar tarafından yasa dışı olarak lüks saat bulundurmakla suçlanan Başkan Dina Boluarte'nin evine baskın düzenledi. Peru medyasının Boluarte'de çok sayıda Rolex saat bulunduğunun haberleşmesi üzerine savcılar soruşturma başlattı. Sınır polisi dün gece Boluarte'nin evine giderek evini aradı ancak Boluarte bir süre kapıyı çalmasına rağmen cevap veren olmadı. Daha sonra polis evin kapısını kırarak içeri girdi. Peru televizyonu, büyük bir zırhlı polis birliğinin katıldığı operasyonun görüntülerini yayınladı.

CUMHURBAŞKANI EVİNE BASKIN! 


Dina Boluarte'nin saldırı sırasında evde olmadığı ve henüz bir açıklama yapmadığı bildirildi. uzak Aralık 2022'de seçilen Boluarte, bazı Rolex saatlerinin bulunduğunu ancak gençliğinde bu pahalı saatleri kendi parasıyla aldığını söyledi. Savcılık, çok sayıda mücevher ve lüks saatin bulunduğu iddia edilen cumhurbaşkanının evinin aranmasını emretti. Boluarte'nin avukatları daha önce polisin arama taleplerini "cumhurbaşkanının yoğun programını" gerekçe göstererek reddetmişti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.