Lüleburgaz'da Eşini Silahla Rehin Alan Şahıs, 5 Saatlik Operasyonla Etkisiz Hale Getirildi

Psikolojik tedavi gören bir şahıs, Lüleburgaz'da eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evde silahla rehin aldığı eşini, polisin yaklaşık 5 saat süren ikna çabalarına rağmen teslim olmayarak özel harekat polislerince etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

Lüleburgaz'ın Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Güzelce Apartmanı'nda yaşanan olayda, P.B. ve eşi E.B. arasında bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, korkunç bir hal aldı. P.B., olayın şiddetini arttırarak eşini öldürdüğünü 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, apartmana yönlendirildi. Ancak P.B., kapıya gelen polislere evine girmelerine izin vermedi. Bu sırada yapılan incelemelerde, P.B.'nin eşini silahla rehin aldığı anlaşıldı.

Olayın ardından polis ekipleri, P.B.'yi ikna etmeye çalıştı, ancak uzun süren çabalar sonuçsuz kaldı. Bu nedenle özel harekat polisleri de olay yerine sevk edildi. P.B., evde etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu belirlenen şüphelinin eşi E.B. ise kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı