Lütfü Savaş, Hatay'da Oyunu Kullandı: Demokrasi İçin Hayırlı Olsun

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Lütfü Savaş, oyunu kullandı. Felaketten en fazla etkilenen Hatay'da, Savaş ve eşi Nazan Savaş, Ballıöz İlkokulu'nda oy kullandı. Savaş, "Demokrasimiz için hayırlı olsun" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Lütfü Savaş, seçim gününde oy kullanmak için sandık başına gitti. Hatay'ın geçmişte yaşadığı felaketin ardından, Savaş ve eşi Nazan Savaş, oy kullanmak için Ballıöz İlkokulu'na gitti. Savaş, demokrasinin önemine vurgu yaparak, "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Lütfü Savaş, oyunu kullandı.

Hatay, asrın felaketinde en büyük yarayı aldığı yerlerden biri olarak biliniyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, oylarını Defne ilçesinde bulunan Ballıöz İlkokulu'nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, "Bugün hem ilçe hem de muhtarlık seçimleri vardı. Ayrıca meclis üyeleri ve azaların seçimleri de gerçekleşti. Eşim ve çocuklarımla birlikte oyumuzu kullandık ve çıktık. İnşallah demokrasimiz için Hatay'daki ve Türkiye'deki insanlar için hayırlara vesile olur. Şehirlerimizin hak edenler tarafından yönetildiği ve hakkaniyetin öne çıktığı bir süreç olmasını diliyorum. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz