Maça Bilet Yok, Tepkiler Çığ Gibi! Final Maçında Skandal Karar!

37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Ancak bilet satışı yapılmaması büyük tepki topladı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı maçta olası protestoların önüne geçmek için bu karar alındı.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilen Basketbol Gelişim Merkezi, büyük bir final karşılaşmasıyla kapılarını açıyor. 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes saat 18.00’de kozlarını paylaşacak. Ancak bu dev mücadele için bilet satışı yapılmaması büyük tepki topladı.

NEDEN BİLET SATIŞI YAPILMADI?

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve takımlar tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, iddialara göre bilet satışı yapılmamasının arkasında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı sırasında olası bir protesto ile karşı karşıya kalmamak istemesi yatıyor. Özellikle sosyal medyada taraftarlar duruma büyük tepki gösterirken, "Parti kongresi mi yapıyorsunuz?" şeklinde eleştirilerde bulundular.

TRİBÜNDE KİMLER YER ALACAK?

Final karşılaşmasını sadece sporcuların yakınları ve özel davetlilerin izleyebileceği belirtilirken, açılış törenine AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak ve maçı tribünden takip edecek. Taraftarlar ise biletlerin satışa sunulmamasına yönelik tepkilerini sürdürürken, Fenerbahçe cephesinden bilet satışı yapılmadığı doğrulanmış, ancak bu duruma ilişkin bir yorumda bulunulmamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.