MacBook Pro ortalığı dumana boğdu

 MacBook Pro ile ilgili oluşan olumlu düşünceler, ortaya çıkan bir video ile aniden olumsuza dönüşmeye başladı. İşte haberimizin detayları.

 MacBook Pro ile ilgili oluşan olumlu düşünceler, ortaya çıkan bir video ile aniden olumsuza dönüşmeye başladı. İşte haberimizin detayları.

Özellikle de Samsung cep telefonlarının alev alma ve patlama görüntülerine mutlaka şahit olmuşsunuzdur. Ancak Apple ile ilgili bu tarz problemler neredeyse hiç gerçekleşmez. White Panda isimli bir müzisyenin MacBook Pro modeli dizüstü bilgisayarı ilginç bir şekilde alev almaya başladı.

Genellikle dizüstü bilgisayar kullanımı kucakta gerçekleştiriliyor. Bu oldukça sıradan durum, MacBookPro modelinin aniden dumanlar çıkarmasıyla bir anda değişti. White Panda isimli müzisyen, bilgisayarı kucağından kaldırıp yere bıraktı.

Yerde adeta sis bombası gibi duman çıkaran MacBookPro modeli yanmaya başladı. Ancak neyse ki, korkulan olmadı ve bu model patlamaya sebebiyet vermedi. Evde eşi ve köpeği olan White Panda isimli müzisyen, bu olayı esas olarak ucuz atlattıklarını ifade etti.

Alev alan ürünün sahibi bu olaydan hemen sonra Apple Store’a gitti ve yetkililerden bilgi almak istediğini söyledi. Yetkililer ona, cihazın mutlaka yanmayan kılıfta saklanması gerektiğini ifade etti. Eğer bu ürün alev aldıktan sonra patlasaydı muhtemelen oradakilerden birisi yara alacaktı. Bu da Apple’a ciddi bir tazminat davası açılması anlamına geliyordu.

Eğer bu model bir ürüne sahipseniz, böyle problemler yaşayıp yaşamadığınızı yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız!
Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor!
WhatsApp kullanıcıları bu değişikliklere isyan edecekler! Yine yeni bir değişiklik geliyor
Apple'ın yeni ürünleri, 7 Mayıs'ta tanıtılacak: İşte beklenenler!
Whatsapp'a Dev Yenilik: Etkinlik Planlama Özelliği Geliyor!