Maçın başlamasına dakikalar kala Gaziantep'te 5 kişinin testi pozitif!

Artan vaka sayıları Süper Lig'de takımların elini kolunu bağlıyor. TFF de, A klasman bir hakemin testinin pozitif olduğunu duyurdu

Gaziantep Futbol Kulübü, bugün oynanacak Fatih Karagümrük maçı öncesi yapılan rutin Koronavirüs testlerinde 5 futbolcunun sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. 13:30'da başlayacak maç öncesi bu haber moralleri alt üst etmiş durumda. Öte yandan TFF de, A klasman bir hakemin testinin pozitif olduğunu duyurdu.

Gaziantep ekibi, rutin olarak yapılan testler sonucunda 5 futbolcunun testinin pozitif olarak raporlandığını duyurdu. Konu ile ilgili Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımıza bugün karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde 5 futbolcumuzun test sonucu pozitif olarak raporlanmıştır. Futbolcularımızın izolasyon ve tedavi süreci ile ilgili protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verildi.

TFF'den açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bir A klasman hakeminin Covid-19 testinin pozitif sonuçlandığını açıkladı. TFF’den yapılan açıklamada, “Bir A Klasman Hakemimizin 07.01.2022 Cuma günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonucu pozitif çıkmıştır. Hakemimizin herhangi bir sempton göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. İzolasyon süreci başlayan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir” denildi. Son günlerde bir çok takımda çıkan Covid-19 vakaları ligin bu şekilde nasıl devam edeceği sorusunu akıllara getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaşandı! PSG'yi deviren Dortmund finale yükseldi!
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlıları üzecek sözler geldi
Ali Koç resmen onay verdi: Takımın bel kemiği gidiyor, taraftarlar çok üzülecek!