Maddi Hasarla Atlatılan Trafik Kazası: Bilecik'te Olaylı Anlar!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araçta maddi hasar meydana geldi.Alınan bilgilere göre; Bahattin Şeker Caddesi'nde seyir halindeki 34 PY 2851 plakalı kamyonet ile Zübeyde Hanım Caddesinden ana yola çıkmaya çalışan 11 DJ 272 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

 

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde meydana gelen trafik kazası, şans eseri can kaybı olmaksızın atlatıldı. Bahattin Şeker Caddesi'nde seyir halindeki 34 PY 2851 plakalı kamyonet ile Zübeyde Hanım Caddesi'nden ana yola çıkmaya çalışan 11 DJ 272 plakalı hafif ticari araçın çarpışması sonucu her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen ekipler, kazanın şanslı bir kurtuluşla sonuçlandığını belirledi. Sürücüler ve yolcular, sağlık sorunları yaşamadan olayı atlattı. Detaylı inceleme sonucunda, kaza haberinin yalnızca maddi hasarla sınırlı kaldığı ortaya çıktı. Kazaya karışan araçlar, olayın ardından çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

 

BİLECİK'İN PAZARYERİ İLÇESİNDE TRAFİK KAZASI

 

 

 İKİ ARAÇTA MADDE HASARI MEYDANA GELDİ

 

Pazaryeri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Bahattin Şeker Caddesi'nde seyir halindeki 34 PY 2851 plakalı kamyonet ile Zübeyde Hanım Caddesi'nden ana yola çıkmaya çalışan 11 DJ 272 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kaza sonucunda her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

 

 ŞANS ESERİ CAN KAYBI VE YARALANMA OLMAZKEN

 

Trafik kazasında, şans eseri herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı belirlendi. Olayda sürücülerin ve diğer yolcuların sağlık durumlarına zarar gelmeyerek, şanslı bir kurtuluş yaşandı.

 

 OLAY YERİNDE DETAYLAR

 

Kaza, Bahattin Şeker Caddesi'nde seyir halindeki 34 PY 2851 plakalı kamyonet ile Zübeyde Hanım Caddesi'nden ana yola çıkmaya çalışan 11 DJ 272 plakalı hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Detaylı bilgilere göre, kazada can kaybı ve yaralanma olmazken, her iki araçta maddi hasar oluştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı