Maden ocağında feci ölüm: Vagonların arasında sıkışarak can verdi

Bolu'da, Gökçesu beldesindeki kapalı kömür ocağında bakım yapan İsa Ceylan (38), iki vagonun arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Olay sonrası sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki kapalı kömür ocağında bakım çalışması yapan maden işçisi İsa Ceylan (38), iki vagonun arasında sıkışarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve soruşturma başlatıldı.

Bolu'da, Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki özel bir şirkete ait kapalı kömür ocağında bakım çalışması yapan maden işçisi İsa Ceylan (38) hayatını kaybetti. Tek başına, yerin 150 metre altında bakım yapan Ceylan, iki vagonun arasına sıkışarak yaşamını yitirdi.

Ceylan uzun süre dışarı çıkmayınca, madenin bekçisi durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri ile beldedeki diğer ocaklardan gelen işçiler, olay yerine sevk edildi. Maden işçileri, sıkışan Ceylan'ın cansız bedenini vagonların arasından çıkarıp dışarı taşıdı.

Jandarma ve Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından, İsa Ceylan'ın cenazesi otopsi için Mengen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.