Maden Ocağındaki Göçükte Bir İşçi Kurtarıldı, Diğeri İçin Çalışmalar Sürüyor!

Maden ocağında yaşanan göçükte Erdem Yıldız sağ kurtarılırken, Murat Çetinkaya için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin müdahalesiyle Yıldız, 2 saatlik çalışma sonucunda sağ olarak çıkarıldı. Çetinkaya'nın kurtarılması için çaba sürüyor. Zonguldak Valisi olay yerinde incelemelerde bulundu.

Zonguldak'ta Akkurt Madencilik'e ait bir maden ocağında meydana gelen göçük, yaşam mücadelesiyle dolu anları beraberinde getirdi. İşçilerden Erdem Yıldız'ın kurtarılması umut verirken, Murat Çetinkaya içinse kurtarma ekiplerinin çabaları sürüyor.
 

MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: ERDEM YILDIZ SAĞ KURTARILDI, MURAT ÇETİNKAYA İÇİN KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Olay, saat 21.00 sıralarında Akkurt Madencilik'e ait maden ocağında meydana geldi. Maden ocağında çalışan Erdem Yıldız ve Murat Çetinkaya, ocakta meydana gelen göçük sebebiyle mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD ve Türkiye Taşkömürü Kurumu Tahlisiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle Erdem Yıldız, 2 saatlik çalışma ile sağ olarak kurtarıldı. Yıldız, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin peşinden Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer işçi Murat Çetinkaya'yı kurtarmak için emekler sürdürülüyor. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, maden ocağına gelmiş olarak araştırmalarda bulunmuş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Okan Bayülgen Gençlerle Buluştu
Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi