Maganda kurşunu bir çocuğun daha yaşamını aldı

Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Hacı Bayram Mahallesi’nde meydana geldi. 12 yaşındaki Zehra Gül, gelin ve damadın eve getirilişini çatıdan izlerken, havaya sıkılan kurşunlardan birinin başına isabet etmesi sonucu yaşamını...

Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Hacı Bayram Mahallesi’nde meydana geldi. 12 yaşındaki Zehra Gül, gelin ve damadın eve getirilişini çatıdan izlerken, havaya sıkılan kurşunlardan birinin başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Geçit esnasında tabancayla havaya kimin ateş ettiği ise bilinmiyor.

Yeni evlenen ve isimleri öğrenilemeyen çift otomobilden inerken, kimliği belirsiz kişi tabancayla havaya ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşun, gelin ve damadın araçtan inişini tek katlı evlerinin çatısından izleyen işitme engelli Mehmet ve Emine Gül çiftinin kızları Zehra Gül'ün başına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan 7'nci sınıf öğrencisi Zehra, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen Zehra, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Zehra Gül'ün cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kızının ölümüyle gözyaşlarına boğulan Mehmet Gül, işaret diliyle üzüntüsünü ifade etmeye çalıştı. Polis, küçük kızın ölümüne neden olan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"