Mağaza Devi İflasını Açıkladı: Yüzlerce Şube Kapatılacak!

Dünya Ekonomisindeki Kriz Derinleşiyor, İflaslar Ardı Ardına Devam Ediyor. Şirket, 22 Mart'a kadar bir alıcı bulamazsa, kalan 92 mağazasını kapatıp çalışanlarını işten çıkaracağını duyurmuştu. Ne yazık ki alıcı bulunamadı ve şirket nihayetinde iflas etti..

Küresel ölçekte endişe yaratan Ukrayna-Rusya savaşı, şirket iflaslarını artırarak ekonomik dengesizliklerin belirgin hale gelmesine neden oldu. Almanya'da milyonlarca Türk'ün yaşadığı ülkede son zamanlarda 24 saatte bir iflas haberi gelmeye başladı.

Ekonomik zorluklarla mücadele eden Galeria Karstadt Kaufhof, daha önce iflas başvurusunda bulunmuş ve yerel mahkeme dün itibariyle bu başvuruyu kabul etti.

Galeria Karstadt Kaufhof'un iflas başvurusu onaylandı ve Essen Yerel Mahkemesi, şirket hakkında iflas davasını açtı. insolvenzbekanntmachungen.de portalı üzerinden yapılan açıklamaya göre, dava dün resmen başlatıldı. Şirketin ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğu biliniyordu ve Alman giyim devi üçüncü kez iflas koruma başvurusunda bulundu.

Şirket, 22 Mart'a kadar bir alıcı bulamazsa, kalan 92 mağazasını kapatıp çalışanlarını işten çıkaracağını duyurmuştu. Ne yazık ki alıcı bulunamadı ve şirket nihayetinde iflas etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TCMB Faiz Kararı Heyecanla Bekleniyor: Ekonomistler Sabitlik Öngörüyor
Ticaret Bakanı: Stokçuluk ve Fahiş Fiyatlara Sert Tedbirler Geliyor
Bir gramını bile satmayın! Altın çok değerlenecek, o tarihe kadar tutan kazançlı çıkacak!
Sabancı Holding, Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir proje başlatıyor!
11 yıl sonra bu kadar yüksek seviyelere çıktı! Onu tercih edenler kazandı