Magazin gündemini sarsan iddia doğru mu? Ebru Gündeş yine boşanıyor!

Son dakika! Şubat ayında sürpriz bir şekilde kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de dünya evine giren Ebru Gündeş ayrılıyor mu? Ebru Gündeş'in evliliğinde, aradığı mutluluğu bulamadığı ve boşanma davası açtığı iddia ediliyor!

Başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'la olan evliliğinde Hadise'yi aldattığını söyleyerek boşanırken, müzisyen Iraklı zengin adam Rassan'la kısa süreli ilişkisi nedeniyle gazetelerde bomba gibi ses getirip adından söz ettirmişti. 

Geçtiğimiz şubat ayında dördüncü kez evlenen ve kendisinden 12 yaş büyük iş adamı Murat Özdemir ile kısa süreli evlilik yapan Gündeş'in mutluluğu haberleşti.


Beyaz Dergisi'nden Pınar Eliçe, Ebru Gündeş'in evliliğinde kara bulutların bulunduğunu ve şarkıcının ayrılma kararı aldığını söyledi. Eliçe, ünlü şarkıcının evliliğinden pişman olduğunu belirterek, "Ebru Gündeş'ten özür dilerim ama olayın içeriğini araştıracağım" dedi. Nedenini önümüzdeki günlerde anlatacağız. Bir problem var. "Ciddi dedikodular var ve ben Ebru Gündeş'in 3-5 ay içinde boşanma davası açacağına dair ihbarlar aldığımı söylüyorum" dedi.

Pek çok konser programı olan Ebru Gündeş'in hiçbir dersine Murat Özdemir'in katılmaması ve ikilinin birbirini hiç görmemesi boşanma iddiasını doğruladı. Şu ana kadar Gündeş'ten evliliğiyle ilgili bir açıklama gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.