Mahkemeye ödediği 250 bin TL'yi geri istemişti; Gülşen'in yılbaşı gecesinde kazanacağı ücret dudak u

Kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılandığı davanın duruşmasına katılarak 'güvence bedeli' olarak mahkemeye ödediği 250 bin TL'yi geri isteyen ünlü şarkıcı Gülşen'in yılbaşı programı belli olurken kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul Ataşehir'de verdiği bir konserde imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılarak 25 Ağustos’ta tutuklanan, 29 Ağustos’ta ise "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilen ve son olarak 12 Eylül’de ev hapsi yasağı kaldırılan ünlü şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, geçtiğimiz günlerde sahnelere geri dönmüştü. Ünlü şarkıcının yılbaşında kazanacağı ücret dudak uçuklattı.

250 bin tl'yi geri istemişti

Geçtiğimiz günlerde "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılandığı davanın duruşmasına katılan ünlü şarkıcı Gülşen'in avukatı Emek Emre, 'güvence bedeli' olarak mahkemeye ödenen ücreti geri istediklerini açıklayarak "Yurt dışı çıkış yasağı ağır ceza mahkemesinde kaldırıldı. Mahkemeden güvence bedeli olarak verilen paranın iade edilmesini talep ediyoruz" ifadelerini kullanmış ancak mahkemenin, ünlü şarkıcının bu talebi reddettiğini öğrenilmişti. Ünlü şarkıcının mahkemeye ödediği güvence bedelinin ücretinin ise 250 bin TL olduğu kaydedilmişti.

Yurtdışı yasağı kaldırıldıktan sonra İspanya'da yaşayan oğlunun yanına giderek gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Gülşen, özel bir şirketin yılbaşı etkinliğinde sahne alarak aylar sonra ilk kez hayranlarıyla buluşmuştu. Ünlü şarkıcı sahnedeki "Aranızda emniyetten kimse var mı? Ona göre dikkatli konuşayım" esprisiyle hayranlarına neşeli anlar yaşatmıştı.

Kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Yılbaşı gecesinin yaklaşmasıyla ünlü şarkıcının yılbaşı programı merak konusu olurken merak edilen soru yanıt buldu. Ünlü şarkıcı yılbaşı gecesinde İzmir'de hayranlarıyla buluşacak. Gülşen'in bu konserden kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.

HaberTürk'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Gülşen, 31 Aralık'ta İzmir Gündoğdu Meydanı'nda vereceği konser için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile el sıkıştı. Gülşen'in yılbaşı konseri için 5 milyon TL alacağı öğrenildi.

Diken’e konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ülke tarihimizin en önemli dönüm noktası. Biz, bu tarihi sorumluluğumuzun bilinciyle 9 Eylül 2022’den başlayıp 29 Ekim 2023’e kadar uzanan süre için kapsamlı bir program hazırladık" dedi.

Gülşen’in vereceği 2023 yılbaşı konserinin bu sürecin önemli kilometre taşlarından biri olduğunu söyleyen Soyer, sözlerine "O akşam tüm İzmir sadece yılbaşını değil, aynı zamanda takvimlerin Cumhuriyetimizin 100. yılını gösteriyor olmasını da kutlayacak. Tüm İzmirlilerle 31 Aralık akşamı Gündoğdu Meydanı’nda buluşmak dileğiyle" ifadelerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması