Mahmut Tanal: "Şanlıurfa'daki Karakoyun Deresi'nin Islahı İçin Uyardık, Ancak Uyarılarımızı Dik

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa’da yaşanmış olan sel felaketinden ortalama iki yıl ilkin Karakoyun Deresi'nin ıslahı için yaptıkları uyarılara bazı AKP’lilerin güldüğünü belirterek “Şehir merkezindeki Karakoyun Deresi’nin temizlenmesi, ıslah edilmesi, etrafının daraltılmaması için zamanında uyardık. Ancak uyarılarımızı dikkate almadıkları benzer biçimde güldüler, dalga geçtiler”

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'da yaşanmış olan sel felaketinden ortalama iki yıl ilkin Karakoyun Deresi'nin ıslahı için yaptıkları uyarılara bazı AKP'lilerin güldüğünü belirterek "Şehir merkezindeki Karakoyun Deresi'nin temizlenmesi, ıslah edilmesi, etrafının daraltılmaması için zamanında uyardık. Ancak uyarılarımızı dikkate almadıkları gibi güldüler, dalga geçtiler" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından 2 yıl ilkin Şanlıurfa merkezdeki Karakoyun Deresi'nin ıslah edilmesi yönünde paylaşımlarda bulunduğunu sadece o vakit AKP'li adların bu uyarılarla dalga geçtiğini hatırlattı. Tanal, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şunları kaydetti:

"Sel felaketinde Şanlıurfalı hemşerilerime gömüt olan kent merkezindeki Karakoyun Deresi'nin temizlenmesi, ıslah edilmesi, etrafının daraltılmaması için zamanında uyardık. Ancak uyarılarımızı dikkate almadıkları benzer biçimde güldüler, dalga geçtiler.

Geçmişte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve etrafındaki şahıslarla olan tartışmalarımızı, Karakoyun Deresi'yle ilgili uyarılarımızı, çağrılarımızı paylaşıyoruz. Gerçekten yatacak bölgeleri yok! Karakoyun Deresi'nin yitik milyon dolarları nerede?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı
Kızlı erkekli konserler istemiyorum: Rektörlük bahar şenliğine izin vermedi
Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak