Mahsun Kırmızıgül hüsrana uğradı

Sinema aşkı uğruna müziğe ara veren ve 16 yıl sonra yılbaşı gecesi sahnede boy gösteren Mahsun Kırmızıgül reytinglerde hüsrana uğradı.

16 yıl aradan sonra müziğe dönen Mahsun Kırmızıgül, Yılbaşı Özel Konseri'yle ekranda boy göstermişti. Ancak ünlü sanatçı büyük şok yaşadı. Mahsun Kırmızıgül'ün yılbaşı akşamı istenilen ilgiyi göremediği ortaya çıktı.

Sinema aşkı uğruna ara verdiği müziğe 16 yıl aradan sonra geri dönen Mahsun Kırmızıgül, 31 Aralık yılbaşı gecesi Show TV ekranlarında Hoş Geldin albümündeki yeni şarkılarını seslendirmişti. Show Tv ile 5 milyon TL'ye anlaştığı bilinen ünlü sanatçı istenen etkiyi oluşturamadı.

REYTİNGLERDE FENA ÇAKILDI

Günlerce önceden tanıtımı yayınlanan "Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri" programı reytinglerde tam anlamıyla hüsrana uğrattı. Hem kanalı hem de Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok etkisi oluşturan bu durum büyük hayal kırılığına sebep oldu.

HAVA DURUMUNDAN BİLE AZ İZLENDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Reytinglerde sadece 2 bandında oranlar alabilen Mahsun Kırmızıgül'ün yılbaşı konserinin 'Hava Durumu'ndan bile az izlendiği iddia edildi.

'O SES TÜRKİYE YILBAŞI' İZLENDİ

31 Aralık Cuma akşamının reyting sonuçlarına göre, yılbaşı gecesini evde geçirenlerin çoğunluğu O Ses Türkiye Yılbaşı ve İbo Show Yılbaşı programlarını tercih etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı