Mahsun Kırmızıgül'ün 'Güzel Aşklar Diyarı' dizisinin yayın tarihi belirlendi

Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül Pazartesi günü Kanal D’de başlayacak. Dizide ‘Cihangir Alaca’yı oynayacak Özgür Emre Yıldırım, “Cihangir’in kara mizah ve ironik bir tarafı olmasını istiyorum. Benim de böyle bir yönüm var, ironiyi ve kara mizahı severim” dedi.

Dizide Hakim Alaca’nın (Halil Ergün) büyük torunu Cihangir Alaca karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım, karakteri ve kişisel hayatı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Güzel Aşklar Diyarı" projesi sayesinde Kapadokya'yı ilk kez ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirtti. Kapadokya'ya gelmenin kendisi için yeni bir deneyim olduğunu ifade eden Yıldırım, "İstanbul ve Ege bölgelerinde çok vakit geçirdim. İç Anadolu ve Doğu Anadolu'yu ise pek ziyaret etme fırsatım olmadı. Bu ziyaretimi bir başlangıç olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

‘TUTKULU BİR KARAKTER’

Özgür Emre Yıldırım, Cihangir karakterinin kendisi gibi tutkulu olduğunu belirterek, karaktere kişisel özelliklerini yansıtmak istediğini ifade etti. Yıldırım, "Cihangir'in kara mizah ve ironik bir yanının olmasını arzuluyorum. Bu tarzı seviyorum ve kendimde de böyle bir yön var. Eğer yönetmenimiz ve senaristlerle uyumu yakalayabilirsek, karakterime kendimden bir şeyler katmayı planlıyorum" şeklinde konuştu.

‘AİLEME BUNU YAPAMAM’

Yıldırım, dedesini çok genç yaşta kaybettiğini belirterek, "Dedelerimin eksikliğini zaman zaman hissediyorum, ancak ailemle olan ilişkilerim oldukça kuvvetli. Anne, baba ve kardeşimle sıkı ve sıcak bir bağımız var. Cihangir karakteri hırsları uğruna sevdiklerini göz ardı edebilir, ama ben böyle bir şeyi asla yapamam" şeklinde ifade etti.

‘KİMDEN NE ÇIKACAĞI BELLİ DEĞİL’

Oyuncu, dizinin en güçlü yönünün dram tarafı olduğunu belirterek, "Güzel Aşklar Diyarı'nda bizi şaşırtacak hikayeler ve karakterler göreceksiniz. Kimden ne çıkacağı hakkında hiç fikrimiz olmayacak. Hatta bazı kritik noktalar var ki, bu olayların arkasındaki kişiler konusunda bile bilgi sahibi değiliz" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un gerçekleştirdiği *Güzel Aşklar Diyarı* dizisinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimler bulunuyor.

*Güzel Aşklar Diyarı*, 23 Eylül Pazartesi gününden itibaren her pazartesi Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.