Mahsun Kırmızıgül'ün yılbaşı konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı

Türk müzik sahnesinin usta isimlerinden Mahsun Kırmızıgül, Kıbrıs'ta gerçekleşecek özel bir otel galasında yılbaşı gecesinde sahne alacak. Kırmızıgül'ün bu konserden alacağı ücret ise dudak uçuklattı. İşte gündem olan o ücret...

Sanat dünyasının usta isimlerinden Mahsun Kırmızıgül, Kıbrıs'ta düzenlenecek olan bir otel galasında sahne alacak ve bu performansı için dudak uçuklatan bir ücretle ödüllendirilecek.

12 MİLYON TL İLE TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE!

Kırmızıgül'ün 12 milyon TL'lik ücreti, Türkiye genelinde bir ailenin ortalama yıllık gelirinin tam 100 katına denk geliyor. Bu rekor ücret, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Yılbaşı konseri için biletlere olan talep, günler öncesinden tükenirken, izleyiciler 16 bin TL'ye kadar ücret ödemeyi göze alıyor. Kıbrıs'taki konser, büyük bir ilgi ve heyecanla karşılanıyor.

TARKAN ZİRVEDE, KENAN DOĞULU ÜÇÜNCÜ SIRADA!

Kırmızıgül'ün ardından en yüksek ücretle sahne alan sanatçılar arasında Tarkan 25 milyon TL ile zirvede yer alırken, Kenan Doğulu ise 10 milyon TL ile üçüncü sırayı koruyor.

GELİR KARŞILAŞTIRMALARI ŞAŞIRTICI SONUÇLAR ORTAYA KOYUYOR!

Bir ailenin ortalama yıllık geliri 120 bin TL ise, Mahsun Kırmızıgül'ün yılbaşı gecesi kazanacağı ücret, bu ailenin gelirinin tam 100 katından fazla olacak.

Bir ailenin ortalama ev maliyeti 300 bin TL ise, Kırmızıgül'ün kazancı, bu ailenin ev sahibi olma sürecini dikkat çekici bir şekilde hızlandırabilir.

Aynı şekilde, bir otomobilin peşin fiyatı 300 bin TL ise, sanatçının kazancıyla bir aile araç sahibi olma hayalini 4 yıl öne çekebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor