Mail hesabı hacklenen Bedirhan Gökçe'den 'FETÖ' açıklaması

Bir radyoda hafta içi her gece program sunan şair Bedirhan Gökçe'nin, Fethullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'a gönderdiği iddia edilen bir mail yayımlandı.Hacker grubu, "Tazyiki artırdılar benimle ilgili sadece dua, sizden ve büyüğümüzden...

Bir radyoda hafta içi her gece program sunan şair Bedirhan Gökçe'nin, Fethullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'a gönderdiği iddia edilen bir mail yayımlandı.

Hacker grubu, "Tazyiki artırdılar benimle ilgili sadece dua, sizden ve büyüğümüzden sonra uzun yazarım. Allah mahcup etmesin" denilerek dua istenen maili deşifre etti.

Doktorun ise bu maile "Tazyiki artırmışlar dua bekliyorlarmış. Hizmetlerini arzediyormuşlar efendim" yazılı kağıdı dua kutusuna attığını gösteren bir cevap verdiği öne sürüldü.

"Mailler bana ait değil"

İddialara ilişkin bir açıklama yapan Bedirhan Gökçe, "FETÖ'cülerin ısrarla istemelerine rağmen kitaplarını onların yayınevilerine bastırmadığını" belirtti. Gökçe, "Bu iş aydınlanana ve gerçekler ortaya çıkana kadar radyoda yayın yapmayacağımı da sevenlerime üzülerek bildirir duayı da sadece onlardan beklerim" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Her türlü desteğe hazırız"
Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen; "Setlere başlayacağım"
Hadise'nin Cesur Dansı!
Özel: " Çünkü Cumhuriyet, gençlere emanettir"
Ünlü Menajer Mert Ramazan Demir'i Keşfetti!