Makam aracı ölümlü kazaya karışan İYİ Partili Bahadır Erdem: Trafik kurallarına uygun ilerliyorduk, çok üzgünü

"Bazı haber siteleri, kazayı gerçekle bağdaşmayan şekilde yansıtıyor"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, makam şoförlüğünü yapan Murat Aydemir'in kullandığı araçla Eskişehir-Bursa karayolunda yolun karşısına geçmek isteyen Yüksel Tekin'e çarpmasına ve kadının hayatını kaybetmesine ilişkin olarak açıklama yaptı.

Yaptığı yazılı açıklamada kadının birinci dereceden suçlu olduğunu söyleyen Erdem, bunun acılarını hafifletmediğini ve çok üzgün olduklarını belirtti.

Erdem, şoförünün trafik kurallarına ve hız limitine uygun gittiğini bildirirken, bazı haber sitelerinde gerçekle bağdaşmayan haberler yapıldığını ifade etti. 

Erdem, şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam, Ankara’dan şöför arkadaşımızla birlikte evime dönmekteyken Eskişehir-Bursa şehirlerarası karayolunda maalesef talihsiz ve hepimizi derinden üzen bir olay yaşadık.

Aracımız 3 gidiş - 3 geliş olan şehirlerarası karayolunda, hız limitleri ve trafik kurallarına uygun bir şekilde ilerlemekteyken, karşıya geçmek isteyen bir hanımefendi geçiş yasak olmasına rağmen aniden refüjden arabaların arasına atladı.

Aracı kullanmakta olan 18 yıllık yol arkadaşım Murat’ın gayretine ve tüm çabasına rağmen kaza yapmaktan kurtulamadık. Kaza olur olmaz şöför arkadaşım hemen sağlık ekiplerine haber verdi ve müdahale edildi ancak maalesef hanımefendi hayatını kaybetti.

Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Eşinin, evlatlarının, ailesinin ve sevenlerinin acısını derinden hissediyor ve kendilerine başsağlığı diliyorum. Çok lakin çok üzgünüz. Hem hukuken hem de manevi olarak süreçte gereken ne ise yapılmaktadır.

Son olarak şunu belirtmek isterim ki, hem trafik kurallarına, hem de olay yeri inceleme raporuna göre hayatını kaybeden hanımefendi 1.dereceden kusurlu bulunmuş olsa da bu durum hiçbir şekilde yaşadığımız acıyı hafifletmemektedir. Buna rağmen bazı haber sitelerinin yaşanan kazayı gerçekle bağdaşmayan şekilde yansıtması üzüntümüzü daha da arttırmaktadır. Bu haberleri yapanları kınıyor ve kendilerini Allah’a havale ediyorum."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İsmailağa kapılarını ilk kez gazetecilere açtı
Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı evleniyor
Organize suç örgütüne "Mahzen-36" operasyonu: 42 gözaltı
KYK yurdunda mide bulandıran görüntüler: Ekmeğin içinden çıkan şey şok etti
Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!