Makyaj videolarıyla ünlenen influencer, zayıflama ameliyatı sonrası 35 yaşında öldü

Sosyal medyada paylaştığı makyaj videolarıyla ünlenen influencer kadın, kilo vermek için çeşitli yöntemler denedikten sonra zayıflama ameliyatı olmuştu. Sedef hastalığı da geçiren Mila de Jesus, 35 yaşında yaşamını kaybetti. İşte haberin detayları

Ünlü Brezilyalı influencer Mila de Jesus'un ani ölümü, kalp krizi geçirdiği şüphesiyle gündeme geldi. 35 yaşındaki Mila de Jesus, ABD'de yaşayan ve sadece 4 ay önce evlenmişti. Cuma günü yaşamını yitiren influencer'ın ölümü duyuruldu.

4 ÇOCUĞU BULUNAN İÇERİK ÜRETİCİYDİ

Mila de Jesus, bir önceki evliliğinden 4 çocuğu bulunan bir içerik üreticiydi. Temmuz ayından itibaren sedef hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan Jesus, 60 bin takipçili Instagram hesabında Ekim ayında yaptığı bir açıklamada, "Sedef hastalığıyla 3 aydır uğraşıyorum ve vücudumun yüzde 80'i bundan etkilendi" ifadelerini kullanmıştı.

ZAYIFLAMA AMELİYATI  OLDU 25 KİLO VERDİ

Brezilya, doğumlu Mila de Jesus, 6 yıl önce zayıflama ameliyatı geçirerek hayatında önemli bir değişiklik yapmıştı. 2019'da 100 kilo civarında olan Jesus, 2020'de 85 kiloya düşmüş ve 2023'te 75 kiloya ulaşmıştı. Paylaşımlarında bu kilo kaybının hayatında nasıl bir etki yarattığını dile getiren Mila de Jesus, yaşadığı dönüşümü takipçileriyle paylaşıyordu.

ARKADAŞLARINDAN DUYGUSAL VEDA: MILA DE JESUS'UN ÖLÜMÜNÜN YANKILARI

Jesus'un yakın arkadaşı Eduarda Gaia, Brezilya medyasına yaptığı açıklamada, "Telefondaki son konuşmamızı sonsuza kadar hatırlayacağım. Seni çok seviyorum arkadaşım" diyerek duygusal bir veda paylaştı. Brezilyalı içerik üreticisi, Instagram ve Youtube üzerinden paylaştığı içeriklerle geniş bir takipçi kitlesine sahipti.

 

 

 
 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.