Malatya Büyükşehir Belediyesinde büyük mesai vardı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağız." diyerek açıklamalar yaptı. Malatya belediyesinde büyük mesai vardı. Devir teslik töreni gerçekleştirildi! Seçim sonrası ilk adım..

31 Mart yerel yönetim seçimlerini kazanan Malatya Büyükşehir Bölge Belediye Başkanı Sami Er, şunları söyledi: "Tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağız. Malatya halkı şunu asla unutmasın, güvendiği bir şehre oyuyla sahip çıkacağız. Bu güvenin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin." Yapılan idari seçimlerde Malatya Başkent Bölgesi Belediye Başkanı seçilen Sami Er, İl Seçim Komisyonundan seçim belgesini alırken, görevlerini Başkent Bölgesi Belediyesi Genel Sekreteri Latif'ten aldı.

Devir töreni başkentin önünde gerçekleşti. Abdurahman Babacan, AK Parti Malatya Milletvekili, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. törene katıldı. Dr. İlhan Geçit, Battalgaz Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, Kent Konseyi üyeleri, Ana Bölge Belediyesi çalışanları ve çok sayıda vatandaş Ana Bölge Belediye Başkanı Sami Er vatandaşlara teşekkür etti. nezaket. yaptı AK Parti ve Halk Birliği'nin adayı olarak seçildiğini ancak belediye başkanı olarak tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağını açıklayan Başkan Er, "Vatandaşlarım bize oy verse de vermese de biz hepsinin belediye başkanıyız. Malatya halkı asla bunu unutmak için oy vermemelidir." Bize emanet ettikleri şehri koruyacağız. İnancın başarısız olmasına asla izin vermem. Malatya'ya bir söz verdik: "Çok çalışacağız, işimiz Malatya, ben ve ekibim duramayız, yorulmak yok." İnşallah hem ben hem de belediye arkadaşlarım verilen sözleri yerine getirirler. "Orayı düzenli tutuyoruz" dedi. Emanetin kendilerine emanet olduğunu ve sonuna kadar koruyacaklarını söyleyen Er, "Emanetin ihanetine asla izin vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle bunun sadece laftan ibaret olmadığını herkes görecektir. "Güvenimizi ve gösterdiğimiz performansı koruduğumuzu herkes görebilir" dedi. Sami Er, göreve geldikten sonra tören ve devir teslim için kaybedecek zamanları olmadığını, bu nedenle belediyeye girişin 4 Nisan Perşembe günü saat 15.00'te Başkent Bölge Hizmet Binası önünde yapılacak törenin ardından yapılacağını kaydetti. . , belediye başkanı bölgenin başkentinin belediye başkanlığı görevini üstlendi. Sami Er, başkentin başkanlık mührünü, şehrin anahtarını aldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz