Malatya'da husumetli gruplar arasında çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle yaralandı

Malatya'da husumetli gruplar arasında çıkan kavgada bir şahıs, kaçarken pompalı tüfekle sırtından vuruldu. Olayın ardından çıkan çatışmada, park halinde bulunan bir araca da çok sayıda saçma isabet etti.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İmamoğlu Sokak'ta yaşanan husumetli gruplar arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. B.İ. isimli şahıs, tartışmanın ardından kaçmaya çalışırken arkasından açılan ateş sonucu sırtından pompalı tüfekle yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.İ.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE BİRÇOK POLİS GELDİ

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerinde yapılan incelemede bir tüfek ile ateşlendiği değerlendirilen boş kartuşlar ve bir satır bulundu. Ayrıca, park halindeki bir araca da çok sayıda saçmanın isabet ettiği belirlendi. 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri ikamette ve sokak içerisinde ortalama bir saat süren detaylı inceleme yaptı. Yapılan araştırmalarda bir adet tüfek ile tüfekte ateşlendiği değerlendirilen 2 adet boş kartuş, bir adet satır bulunurken, park halindeki bir araca ise çok sayıda saçmanın isabet ettiğini belirledi. Hastanede tedavi altına alınan B.İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Y.P. ile B.P. yakalanarak gözaltına alındı.

Y.P. ve B.P. isimli şahıslar, olayla ilgili olarak gözaltına alındı. Soruşturma ise devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!