Malatya’da Korkunç Cinayet: Dede, Eşini, Kızını ve Torununu Tüfekle Öldürdü

Malatya’nın Arguvan ilçesinde İsmet Budak, eşi, kızı ve torununu tüfekle öldürdü, ardından intihar girişiminde bulundu. Olay yerinde üç kişinin hayatını kaybettiği, Budak’ın ise ağır yaralı olduğu bildirildi. Cenazeler otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Malatya’nın Arguvan ilçesinde İsmet Budak, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Songül Budak, kızı Cansu Aslan ve 5 yaşındaki torunu Bulem Aslan’ı tüfekle öldürdü. Olayın ardından aynı tüfekle intihar girişiminde bulunan Budak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Cenazeler otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi.

Malatya’nın Arguvan İlçesinde Korkunç Olay: Eşi, Kızı ve Torununu Tüfekle Öldürdü, Ardından İntihar Girişiminde Bulundu

Malatya’nın Arguvan ilçesinde İsmet Budak (61), henüz belirlenemeyen bir sebeple eşi Songül Budak (64), kızı Cansu Aslan (33) ve 5 yaşındaki torunu Bulem Aslan’ı tüfekle öldürdü.

Olayın ardından Budak, aynı tüfekle intihar girişiminde bulundu. Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, Songül Budak, Cansu Aslan ve Bulem Aslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İsmet Budak ise ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Ölen kişilerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.