Malatya’da Korkunç Olay: Silahla Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, tartıştığı kadını silahla yaralayan bir adam, sonrasında intihar girişiminde bulundu. Olay sonrası hem yaralı kadın hem de adam hastaneye kaldırıldı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, akşam saatlerinde yaşanan korkunç bir olayda, tartıştığı kadını silahla yaralayan bir adam intihar girişiminde bulundu. Polatdere Mahallesi’nde meydana gelen olayda, T.P. adlı şahıs, birlikte yaşadığı G.U. ile ailevi nedenlerden dolayı tartıştı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte T.P., yanında bulunan silahla G.U.’yu ağır şekilde yaraladı.

Silah seslerinin duyulmasının ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Yaralı kadın ve T.P., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından, hem T.P.’nin hem de G.U.’nun tedavilerine hastanede devam ediliyor.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürerken, jandarma ekipleri olayın detaylarını belirlemek ve nedenini anlamak için çalışmalarını sürdürüyor. T.P.’nin intihar girişimi ve kadının durumu hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.