Malatya’ya şehit ateşi düştü! Umre ziyaretinde olan anne babaya acı haber

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın (22) ailesine şehadet haberi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde ulaştı. Anne ve babasının Umre ziyaretinde olduğu belirtilen şehidin baba ocağı, Türk bayraklarıyla donatıldı.

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın (22) acı haberi, Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki ailesine ulaştı. Anne ve babasının Umre için Mekke'de olduğu öğrenilen şehidin baba ocağı, Türk bayrakları ile donatıldı.

ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN: EMRE TAŞKIN

Irak'ın kuzeyindeki üsse PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 3 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın acı haberi, Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki ailesine ulaştı. İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Alacakapı Mahallesinde bulunan aileye şehadet haberi iletirken, şehidin anne ve babasının Umre için Mekke'de oldukları öğrenildi.

BABA OCAĞI TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Sokak itfaiye ekiplerince Türk bayrakları ile donatılan şehidin baba ocağı, acı haberi duyan yakınları ve komşuları tarafından başsağlığı ziyaretleriyle dolup taştı. Şehidin geçtiğimiz yıl göreve başladığı ve bir kardeşinin de Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı belirtildi.

CENAZE MALATYA'DA DEFNEDİLECEK

Şehidin aslen Bingöl'ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve cenazesinin Malatya'nın Battalgazi ilçesinde defnedileceği belirtildi. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, ailenin bir süre önce şehidin sosyal medya hesabında paylaştığı "şehit olursam bunu paylaşın" ifadesi yürekleri burktu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!