Maltepe'de 8 evi soyan hırsızlar kamerada

MALTEPE'de pencerelere tırmanarak 8 ayrı eve giren hırsızların tüm anları güvenlik kameralarına yansıdı. Ziynet eşyası ve para çaldıkları belirlenen 4 şüpheliden 2'si yakalandı.

 300 bin lira dolayında hırsızlık yaptıkları belirlenen şüphelilerin evlerin pencerelerine tırmanma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, Maltepe'de 3-9 Ağustos tarihlerindeki 8 ayrı hırsızlık olayı üzerine yaptığı çalışmada, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekiplerin teknik ve fiziki takibinin ardından 10 Ağustos'ta Afganistan uyruklu Gul Mohammed A. ve Sharafuddin A. yakalanarak gözaltına alındı, kameralara yansıyan diğer iki şüpheli ise aranıyor. Adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 4 şüpheli gece vaktinde bir araya gelerek bir süre aralarında konuşuyor. Daha sonra yakındaki bir açık otoparka girerek, içlerinden biri bitişikteki binanın penceresine tırmanıyor.

Polisin hırsızlıklarla ilgili soruşturması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı