Mamak Belediye Başkanı Şahin, Hastanedeki Ankaralı Turgut'u Ziyaret Etti

Akciğer kanseri tedavisi gören Ankaralı Turgut, hastanede 12-13 kilo verdi. Sanat camiasından destek görmemekten üzülen Turgut'u Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ziyaret etti. Şahin, Turgut'un yanında olduklarını belirterek, "En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz" dedi.

Ankaralı Turgut, akciğer kanseri tedavisi nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi sürecinde 12-13 kilo verdi. Sanat camiasının desteğinden yoksun kalan Turgut'u Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin hastanede ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ankaralı Turgut olarak tanınan Turgut Karataş, akciğer kanseri nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi sürecinde 12-13 kilo kaybettiğini belirten Turgut'un son durumu, sevenlerini endişelendirdi. Son günlerde bir medya kanalına konuşan Turgut, sanat camiasından kimsenin geçmiş olsun dileklerinde bulunmamasından dolayı gönül kırıklığı yaşadığını ifade etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Turgut'u hastanede ziyaret etti ve Neşet Ertaş'ın "Yalan dünya" eserini dinleme fırsatı buldu. Bu anlarda gözyaşlarını tutamayan Başkan Şahin, X hesabından yaptığı paylaşımda "Turgut kardeşimizin yanındayız. En kısa zamanda sağlığına ve sanatına kavuşmasını diliyoruz" mesajını iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.