Manchester United açıkladı: Cristiano Ronaldo'yla ilgili gerekli adımlar atıldı

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile ilgili bir açıklama yaptı. Kırmızı Şeytanlar açıklamasında Portekizli futbolcuyla ilgili olarak 'Gerekli adımların atıldığını' duyurdu.

Son dönemdeki süreçten dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirten Portekizli süperstar, "Benim de insan olduğumu anlamalılar. Ailemin yanında olmak zorundayım. Kariyerime saygı duyduğun için Manchester City karşısında beni oyuna almıyorsun lakin Tottenham karşısında 3 dakikalığına beni oyuna sokmak istiyorsun. Ne anlamsız. Ben 3 dakika kala oyuna alabileceğin bir oyuncu değilim. Erik ten Hag sürekli olarak 'Bana adım attığını, beni beğendiğini vs.' söylüyor. Bunların hepsi basın için" sözleriyle teknik direktörü Hag'a tepkisini dile getirmişti.

Ronaldo'nun katıldığı bir programda kulüp ve Hollandalı teknik adam Erik ten Hag hakkındaki eleştirilerine Manchester United, “kendisinin takımdan atılmaya çalışıldığı ve ihanete uğramış hissettiği” yönündeki ifadelerinin incelemeye alındığını duyurmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Manchester United, bu sabah Cristiano Ronaldo'nun son röportajına yanıt olarak gerekli adımları attı. Bu süreç sonuca ulaşana kadar daha fazla yorum yapmayacağız" ifadeleri kullanıldı.

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi ödülüne ise 2 kez layık görülen ve UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 5 defa kazanma sevinci yaşayan Ronaldo, Ten Hag yönetimindeki Manchester United'da bu sezon ilk 11'e girme şansını yakalamakta zorlandı. Takımının Premier Lig'de çıktığı 14 karşılaşmanın 10'unda görev yapan Ronaldo, söz konusu maçların sadece 4'ünde ilk 11'de yer alabildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray ile Sivasspor 36. randevuda buluşacak!
Vanspor'un Sahadan Çekilme Kararı: Sadece Adalet İstiyoruz
Markus Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Abdullah Avcı'dan performans değerlendirmesi! “Performansımızın çok altında kaldık”
Tolunay Kafkas'tan Lig açıklaması: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"