Manchester United Barnsley ile karşılaşıyor! O isim 8 ay sonra ilk kez sahada

Manchester United, İngiltere Lig Kupası'nın 3. turunda sahasında Barnsley ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşmada, milli kaleci Altay Bayındır ilk 11'de görev alacak. Bu maç, Altay Bayındır'ın Manchester United'daki formda performansını sergileme fırsatı olacak.

Manchester United, İngiltere Lig Kupası 3. turunda sahasında Barnsley ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçta milli kaleci Altay Bayındır, Manchester United'ın ilk 11'inde yer alacak. Bu, Bayındır'ın Manchester United formasıyla çıktığı ilk maç olacak.

İngiltere Lig Kupası'nın 3. turunda Manchester United, sahasında İngiltere 1. Lig ekiplerinden Barnsley ile karşılaşacak. Maç, Old Trafford'da oynanacak ve yerel saatle 22:00'de başlayacak. Maçın canlı yayını TV 8.5 ekranlarından izlenebilecek.

Karşılaşmanın hakemi Gavin Ward olacak. Manchester United'da milli kaleci Altay Bayındır, Barnsley karşısında ilk 11'de başlayacak. Altay, 'Kırmızı Şeytanlar'daki ilk maçına geçtiğimiz Ocak ayında FA Cup'ta Newport County karşısında çıkmıştı.

Manchester United'ın kadrosu şu şekilde olacak:
İlk 11: Altay, Dalot, Maguire, Evans, Collyer, Casemiro, Ugarte, Antony, Eriksen, Garnacho, Rashford

Yedekler: Heaton, De Ligt, Martinez, Mazraoui, Mainoo, Fernandes, Amad, Wheatley, Zirkzee

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.