Manchester United, Jeremie Frimpong Transferi İçin Adımlar Atıyor

Manchester United, Bayer Leverkusen'den Jeremie Frimpong'u transfer etmek için adımlar atıyor. Hollandalı oyuncunun etkili performansı dikkat çekiyor. Frimpong'un sözleşmesindeki 39 milyon euroluk serbest kalma maddesi önemli bir detay.

Manchester United'ın transfer gündemindeki isimlerden biri olan Jeremie Frimpong'un, Bayer Leverkusen'den geleceği için somut adımlar atılıyor. Hollandalı oyuncunun etkileyici performansı, Kırmızı Şeytanlar için cazip bir hedef haline geliyor.

İngiltere'nin önde gelen futbol kulüplerinden Manchester United, Bayer Leverkusen forması giyen Jeremie Frimpong'u transfer listesine ekledi.

BILD'in haberine göre, Kırmızı Şeytanlar, hücum ağırlıklı bir oyun tarzına sahip olan Hollandalı oyuncuyla ilgili somut adımlar atmış durumda. Frimpong'un Orta sahanın sağında etkili bir performans sergilediği belirtiliyor.

Bayer Leverkusen, Frimpong'un sezon sonuna 5 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Ancak genç oyuncunun sözleşmesinde 39 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunuyor.

Frimpong, bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 38 resmi maça çıktı. Bu müsabakalarda 12 gol atarak ve 11 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.