Manchester United, Liverpool’u Mağlup Ederek Yarı Finale Yükseldi!

Manchester United, FA Cup Çeyrek Finalinde Liverpool'u 4-3'lük skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Heyecan dolu mücadelede Diallo'nun kırmızı kart görmesine rağmen, United galibiyeti elde etti.

Manchester United, İngiltere FA Cup Çeyrek Finali'nde Liverpool'u 4-3'lük bir skorla geçerek yarı finale yükseldi. Old Trafford'da gerçekleşen maçta, gollerin yanı sıra kırmızı kartlarla da dolu bir mücadele vardı. Diallo'nun kırmızı kart görmesine rağmen, United takımı hücumda etkili olmayı başardı ve galibiyeti elde etti.

Manchester United, İngiltere FA Cup Çeyrek Final maçında Liverpool'u 4-3'lük bir skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç, Old Trafford'da gerçekleşti ve büyük bir heyecana sahne oldu. İlk yarıda öne geçen Liverpool, Alexis Mac Allister ve Mohamed Salah'ın golleriyle 2-1 öne geçti. Ancak Manchester United, Antony'nin 87. dakikada attığı golle maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında da tempo hiç düşmedi. Liverpool, Harvey Elliott'ın golüyle tekrar öne geçse de, Marcus Rashford'ın 112. dakikadaki golüyle skor 3-3 oldu. Son dakikalarda Diallo'nun golüyle öne geçen Manchester United, ancak Diallo'nun gol sevincinde formasını çıkararak aldığı ikinci sarı kart nedeniyle kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu sonuca rağmen, Manchester United, Erik ten Hag'ın öğrencileriyle yarı finale yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!
NBA Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Pacers ve Nuggets Öne Geçti!
Beşiktaş, yarın oynanacak maç için 3 futbolcusunu kadroya dahil etmedi
Hasan Arat açıkladı: “Bu kongrede Beşiktaş’ı farklı yerlere götüreceğimiz belli oldu”