Manchester United taraftarı, stadı bastı!

Liverpool maçının başlamasına saatler kala stadyum dışında protesto gösterisi düzenleyen Manchester United taraftarı, maçın oynanacağı Old Trafford'a baskın düzenledi.

Liverpool maçının başlamasına saatler kala stadyum dışında protesto gösterisi düzenleyen Manchester United taraftarı, maçın oynanacağı Old Trafford'a baskın düzenledi.

Binlerce Manchester United taraftarı, kulübün Amerikalı sahiplerini protesto etmek için Liverpool maçı öncesinde Old Trafford’a baskın düzenledi. Stat önünde toplanan kalabalık, stadyum girişine hücum ederek güvenliği aştı ve stat zeminine ulaşmayı başardı.

Manchester United kafilesinin konakladığı Lowry Hotel’in de önünü dolduran ve adeta ablukaya alan taraftarlar, oyuncuların otelden çıkışına da engel olmaya çalıştı. O sırada bir başka grup taraftar da yönetimi protesto etmek için Old Trafford’a yöneldi ve saha içine girerek şok görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Saat 18.30’da başlaması beklenen maçın ertelenmeyeceği öğrenilirken, iki takım otobüsünün henüz stada ulaşamadığı öğrenildi. Liverpool takımı da, Manchester polisi tarafından kaldıkları otelde korunuyor. Stat baskını yapan taraftarlar, duman bombaları kullanırken “Glazers istifa” ve “United, United” tezahüratlarında bulundu. Bazı taraftarların yayın kameralarını kırdığı görülürken, yetkililer stat zemininde yaşanan hasarı tespit etmeye çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dev derbide kazanan belli oldu! Kanarya şampiyonluk yarışına tutundu
Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!