Manchester United ve Manchester Met Üniversitesi Yapay Zeka İş Birliği

Kulüp, erkek, kadın ve akademi takımlarını desteklemek için yapay zeka analizi üzerine odaklanan bir iş birliğiyle futbol performansını iyileştirmeyi hedefliyor. Futbol performansını iyileştirmek amacıyla yapay zeka projeleri başlıyor.

Yapay Zeka Destekli Performans Geliştirme Projesi

Manchester United, futbol performansını zirveye taşımak için Manchester Metropolitan Üniversitesi'yle ortaklık kuruyor. Kulüp, erkek, kadın ve akademi takımlarını desteklemek amacıyla yapay zeka odaklı projeler üzerinde çalışacak.

Yapay Zeka Analizi ile Detaylı İyileştirmeler

Maçlar sırasında toplanan verilerle çalışacak olan yapay zeka sistemi, kulübün altyapısına değerli bilgiler sunacak. Bu bilgiler, alıştırmacı kadrosuna, takımın hangi alanlarda daha etkili olabileceği konusunda kılavuzluk edecek. Hem uzun vadeli gelişim projeleri hem de kısa vadeli çözümler üzerinde çalışılacak.

Dave Brailsford ve Jim Ratcliffe İmzası

Manchester United'ın futbol faaliyetlerini denetlemek üzere görevlendirilen Dave Brailsford ve Jim Ratcliffe, bisiklet sporunda ve Nice kulübüyle yakın çalışmalarıyla tanınıyor. Bu tecrübeleri, futbolda nerede iyileştirmeler yapılabileceğine dair değerli bir perspektif sunacak.

Özel Doktora Programıyla Kadın Futboluna Odaklanma

Manchester Metropolitan Üniversitesi'nin Spor Enstitüsü, özel bir doktora programı aracılığıyla kadın futbolunda ön çapraz bağ sakatlıklarını önlemeye yönelik çalışmalar yapacak. Bu, kulübün sürdürülebilirlik ve oyuncu sağlığına verdiği önemin bir göstergesi.

Futbol Direktöründen Açıklama

United Futbol Direktörü John Murtough, konuyla ilgili olarak, "Futbol performansında yenilik ve ilerlemenin ön saflarında yer almak için devamlı çaba ediyoruz ve bu girişim de çabalarımızı pekiştirecek." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist