Manchester United'dan Erik ten Hag kararı

Manchester United yönetimi, performansı eleştirilen Erik ten Hag ile ilgili olumsuz bir karar almadı. Kulüp ortaklarının gerçekleştirdiği 6 saatlik toplantıda, deneyimli teknik adamın görevine devam etmesi kararlaştırıldı.

Manchester United yönetimi, performansı eleştirilen Erik ten Hag için son kararını açıkladı.

Fenerbahçe maçı öncesinde ligde Brentford ile karşılaşacak olan İngiliz ekibinin yönetimi, Erik ten Hag hakkında olumsuz bir karar almaktan kaçındı. Manchester United, bu maç öncesi çalışmalarını Hollandalı teknik direktörle sürdürüyor. Kulüp ortaklarının yaklaşık 6 saat süren toplantısında, Erik ten Hag'ın durumu hakkında herhangi bir karar verilmediği bildirildi.

İngiliz basınına göre, Premier Lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan deneyimli teknik adam, görevine devam edecek. Toplantıda nelerin konuşulduğu henüz netleşmiş değil, ancak bazı kaynaklar, kulübün ortaklarının gerçekleştirdiği toplantının Erik ten Hag'ın geleceğiyle ilgili olmadığını belirtiyor. Bu toplantının, uzun süre önce planlanan genel bir değerlendirme toplantısı olduğu ifade ediliyor.

Ayrıca, Manchester United'ın sonuçlarının iyileştirilmesi şartıyla Hollandalı teknik direktöre biraz daha zaman verileceği vurgulanıyor. Manchester United, temsilcimiz Fenerbahçe ile 24 Ekim Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.