Manchester United'ın eski oyuncusu hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir!

Manchester United'da dört kez Premier Lig şampiyonu olan Brezilyalı eski futbolcu Anderson, hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Brezilya'da 30 gün hapis yatma riski bulunuyor.

Brezilyalı eski futbolcu Anderson, Manchester United forması giydiği dönemde hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Mahkeme, çocuklarına ödemesi gereken nafakayı yatırmayan Anderson'a 30 gün hapis cezası verdi. Ancak, nafakayı ödemesi durumunda bu cezanın infazından muaf tutulabileceği belirtiliyor. 

Brezilya basınında çıkan haberlere göre, Anderson nafakayı ödememesi durumunda Porto Alegre kentindeki bir hapishanede cezasını çekecek. Eğer tutuklanırsa, gündüzleri çalışabileceği veya eğitim görebileceği bir yarı açık cezaevinde cezayı geçirebilir. Anderson’un avukatı ise bu konuda şu ana kadar resmi bir açıklama yapmadı.

Anderson, 4 yıl önce kripto paralarla milyonlarca dolar akladığı iddialarıyla da gündeme gelmişti. 2007 yılında Porto'dan Manchester United’a transfer olan Anderson, İngiliz ekibiyle 4 Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. 31 yaşında futbolu bırakma kararı alan eski futbolcu, Brezilya milli takımının formasıyla 8 kez sahaya çıktı. Bir röportajında ise Manchester United’daki dönemde Nani ile birlikte yaklaşık 1 yıl Cristiano Ronaldo’nun evinde yaşadığını anlatmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.