Mancini eski öğrencisini İtalya'da görmek istiyor

Bonservisi Galatasaray'da olan ve şu anda MLS ekiplerinden Montreal Impact'ta kiralık olarak yine eski bir Galatasaraylı Didier Drogba ile boy gösteren Lucas Ontivero'ya İtalya'dan sıcak ilgi var.Daha önce İtalyan basınında çıkan...

Bonservisi Galatasaray'da olan ve şu anda MLS ekiplerinden Montreal Impact'ta kiralık olarak yine eski bir Galatasaraylı Didier Drogba ile boy gösteren Lucas Ontivero'ya İtalya'dan sıcak ilgi var.

Daha önce İtalyan basınında çıkan "Bologna Ontivero'yu istiyor" haberlerinden sonra bugün de ayine Çizme basınında Roberto Mancini'nin sözleri yer aldı. Bologna'nın ilgisi üzerine Mancini'nin Ontivero hakkındaki yorumları sorulurken, Mancini "En üst seviyede bir oyuncu olabilir." dediği oyuncu için şu ifadeleri kullandı:

"En üst seviyede bir oyuncu olabilir. Güçlü ve hala genç. Ciddi sakatlıklar gelişimini etkiledi ama şimdi oynayıp tecrübe kazanması lazım. Fiziksel olarak Aguero'ya benziyor. Çok çabuk ve hücumda her pozisyonda oynayabilir. Onu İtalya'da oynarken görmek isterim."

Real Madrid ve Tottenham altyapılarında da yer almış olan Ontivero, 2014-15 ara transfer sezonunda 2 milyon euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer edilmişti. Fakat takımda beklenen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu, sırasıyla Gaziantepspor, Honved, Olimpia ve son olarak da Montreal Impact'e kiralandı. Oyuncunun kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Hamit Altıntop'un Çarpıcı Açıklamaları Türk Futbolunu Salladı
Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü Kararı: Satın Alma Opsiyonu Kullanılmayacak!
Kerem Aktürkoğlu: Düşüşteki Performansına Rağmen Şansını Arıyor
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Oldu! Fenerbahçe Basketbol Takımı Finalde!
Galatasaray'a Sivasspor Öncesi Kötü Haber Geldi!