Manisa BBSK’nın 2 sporcusu daha milli takımda yer alıyor

Manisa BBSK Karate Takımının 2 sporcusu daha milli takıma seçildi. Kulübün 2 sporcusu Hırvatistan'da düzenlenecek olan Karate 1 Dünya Gençlik Liginde yer alacak. Manisa BBSK'nın 2 sporcusu daha milli takimda!

Manisa BBSK Karate Takımı'ndan 2 sporcu daha milli takıma seçildi. Kulüpten iki sporcu, Hırvatistan'da düzenlenen Karate 1 Dünya Gençler Ligi serisinde milli formalarla hem Manisa'yı hem de Türkiye'yi temsil edecek.

Manisa BBSK Karate Takımı, milli takıma sporcu göndermeye devam ediyor. 74 ülkeden 3 bin 750 sporcunun yarıştığı Karate 1 Dünya Gençlik Ligi, 27-30 Haziran 2024 tarihlerinde Hırvatistan'ın Porec kentinde oynanacak. Türkiye ve Manisa U'yu Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Ilgaz Taş temsil ediyor. 14 Erkek 55 kg ve Nurahsen Kocakapla U 14 Kız 42 kg.

Manisa BBSK Karate Takımı Antrenörü Ali Eşsiz, "Taş ve Kocakaplan ailesini tebrik ediyoruz. Milli forma giyen sporcularımıza başarılar diliyoruz. Desteklerinden dolayı Club Manisa Büyükşehir Belediyespor'a teşekkür ediyoruz." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.