Manisa FK 3’ü namağlup 4 şampiyonlukla ilerliyor!

Gelişim Ligleri'nde mücadele eden Manisa Futbol Kulübü Akademisi, hızını kesmeden devam ediyor! 3'ü namağlup 4 şampiyonlukla lige damga vuran ekip, kendine güvenen adımlar ile ilerlemeye devam ediyor..

Gelişim Ligi'nde mücadele eden Manisa Futbol Kulübü Akademi, 3'ü namağlup olmak üzere 4 şampiyonlukla lige damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta Gelişim Ligleri Elit B grubunda mücadele ederek sezonu namağlup şampiyon tamamlayan U17 takımının ardından, U14 ve U15 takımları da yenilmezlik serisine şampiyon olarak son verdi. Karşılaşmayı 5-0 kazanan U14 takımımız, Türkiye şampiyonluğuna namağlup şampiyon olarak girdi. U15 geliştirme ligi 4. Alt grupta mücadele eden U15 takımımız, sezonun son maçında Menemen FK'yı konuk edecek. Rakiplerini 5-1 mağlup eden gençler, sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye şampiyonluğu için mücadele ediyor. U16 geliştirme ligi 4. grupta mücadele eden U16 takımımız, ligin son maçında konuk takım Bucaspor 1928 ile karşılaştı. Karşılaşmayı 3-1 kazanan siyah beyazlılar, sezonu şampiyon tamamlayarak hem kulübü hem de Manisa'yı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını elde etti.

Manisa Futbol Kulübü A takımının Eyüpspor maçında başlattığı sportmenlik devam etti. . . Akademide. Karşıyakalı futbolcular U14 milli takımını alkışlayarak centilmenlik örneği gösterdi. Bucaspor 1928 oyuncuları da U16 takımını sahada alkışlayarak sportmenlik ve fair play ruhunu paylaştılar. Kulüpten şampiyonlukla ilgili yapılan açıklamada, "Manisa'yı ve Manisa Futbol Kulübümüzü Türkiye Şampiyonası'nda gururla temsil eden U14, U15, U16 ve U17 takımlarımıza yürekten başarılar diliyoruz. Tüm taraftarlarımıza, futbolseverlerimize, değerli ailelerimize, sporcularımıza" Sezon boyunca takımlarımıza destek veren ve Manisa'ya destek veren "Tüm Manisa'ya yaşattığımız bu gururdan dolayı takımımıza teşekkür ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Yönetim Krizi: Timur ve Özbek Arasındaki Fikir Ayrılığı Gündemde
KV Oostende Borç Batağında: İflas Başvurusu Yapacak
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimleri Öncesi Mourinho Hareketi
İsmail Kartal kararını vermiş bulundu
Mohamed Salah ve Alisson Becker, Suudi Profesyonel Ligi'nin Transfer Hedefi Haline Geldi