Manisa'da hayvanseverlerden sokak hayvanlarına ev ve mama desteği

Manisa'da hayvanseverler, sokak hayvanları için özenle yapılan barınakları kentin farklı bölgelerine yerleştirerek, yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını besledi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hayvanseverler, sokak hayvanları için özenle yapılan barınakları kentin farklı bölgelerine yerleştirerek, yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını besledi.

KALICI YUVALAR VE KULÜBELER: MHP VE KAÇEP İŞBİRLİĞİNDE YÜRÜTÜLEN PROJE

MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı öncülüğünde gerçekleştirilen proje, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı tarafından yürütüldü. Sokak hayvanları için beslenme düzenlendi ve kentin çeşitli noktalarına kalıcı yuvalar yerleştirildi. Soğuk hava koşullarında zorlanan sokak hayvanları için kedi ve köpek evleri ilçenin farklı bölgelerine yerleştirildi. Kulübelerin yanına mama kapları da monte edildi.

GÖNÜLLÜLERİN DESTEĞİ: PROJEYE KATILAN HAYVANSEVERLER

Sokak hayvanları için yapılan kulübeler ve mama kapları, belirlenen noktalara KAÇEP gönüllüleri tarafından monte edilmeye başlandı. Hayvanseverler de projeye gönüllü olarak katkı sağlıyor. Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Alaşehir İlçe Başkanı Yeşim Karakaya, yaptığı açıklamada, projenin detayları hakkında bilgi vererek, MHP kadın kolları olarak yürüttükleri sokak hayvanlarına yönelik çalışmalara vurgu yaptı. Ayrıca, projede destekleriyle yer alan MHP MYK Üyesi Ali Uçak'a teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Tokyo'da Parkinson Hastası, Kabızlık Sorununu Çözmek İçin Yapıştırıcı Tüp Sokarak Kendini Yaraladı
Meteoroloji’den 16 kent için sarı kodlu uyarı
Elektronik sigaralardan çıkan dumanın zararsız su buharı olmadığı ortaya çıktı
Hangi burç daha çok hangi suça eğilimlidir?
Sıvı Çamaşır Deterjanı Kullanımında Yapılan Hatalar: Dozaj Kontrolü ve Uygun Uygulama Önemli!