Manisa’da operasyon: 23 kişiye para cezası kesildi

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, polis ekipleri tarafından kumar oynanan bir eve gerçekleştirilen baskında önemli miktarlarda kumar malzemesi ele geçirildi. 23 kişiye, polis ekipleri tarafından toplamda 147 bin 775 TL idari para cezası uygulandı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, polis ekipleri tarafından kumar oynanan bir eve gerçekleştirilen baskında önemli miktarlarda kumar malzemesi ele geçirildi. 23 kişiye, polis ekipleri tarafından toplamda 147 bin 775 TL idari para cezası uygulandı.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nin 04.00 sularında düzenlediği baskında, 387 adet pul, 208 adet iskambil kağıdı, 11 adet okey taşı, 4 adet zar, 2 adet kamera kayıt cihazı, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 15 adet fişek ele geçirildi.

HUKUKİ İŞLEMLER BAŞLADI

Operasyon kapsamında 1 şüpheli, "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan, 6 şüpheli "6136 SKM" suçundan, ve 1 şüpheli şahsın ise Marmaris İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından arandığı tespit edilerek haklarında adli işlemlere başlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı